Sunt mici şi pufoşi şi se simt ca la ei acasă ascunşi în coaja unui ou, însă anul acesta de Paşte, uitaţi de puii de găină pufoşi, hamsterii au preluat controlul, potrivit Earth Telegraph.
Fotograful Klara Salamonska este o mare iubitoare de animale de casă, motiv pentru care a ales câţiva hamsteri jucăuşi drept model pentru fotografiile ei.
Micile animale au fost surprinse într-un moment intim în care serveau ceaiul în doi sau încercau câteva note muzicale la un saxofon. Singuratic, un alt hamster îşi gustă picnicul copios la iarbă verde sau altul se bucură de un burger făcut special pentru el.
Klara a spus că a avut o mulţime de idei de fotografii în care hamsterii au fost protagoniştii, fotografii inspirate de personalitatea animaluţelor.
Pentru că au fost nişte modele ascultătoare, hamsterii au fost răsplătiţi cu câte o delicioasă bucăţică de brânză care i-a făcut să se lingă pe mustăţi. Ca orice modele, micii prieteni urmează un regim strict de fitness şi sunt foarte atenţi la regimul lor alimentar, aş putea spune, chiar pretenţioşi.
Credeţi că numai oamenii au obiceiuri proaste? Un hamster obosit după o lungă sedinţă foto mănâncă tolănit în pătuţul lui.
Oare unui hamster i-ar sta bine cu o floare prinsă jucăuş după urechiuşă? Noi nu am aflat, dar suntem siguri că micul animal se poate mai degrabă ascunde liniştit după petalele unei păpădii.
După ce a pozat o zi întreagă ca o mini vedetă, animăluţul şi-a găsit culcuşul în palmele căldurose ale Klarei. Somnul este un secret de frumuseţe şi pentru hamsteri.

Sursa: http://www.realitatea.net