Strugurii combat impotenţa

Publicat de Munteanu Tatian | 4/12/2009 09:43:00 a.m.

De câte ori nu aţi auzit făcându-se glume pe seama celor care mănâncă ţelină, despre care se ştie că este o legumă care stimulează potenţa bărbaţilor?! Există însă multe alte alimente, mirodenii şi plante care sunt adevărate tratamente pentru creşterea apetitului sexual. Printre ele se află plantele afrodiziace, care sunt cunoscute ca având efecte puternice de trezire a pasiunii şi a dorinţei sexuale.

Cura cu struguri este indicată pentru combaterea impotenţei vasculare, a impotenţei cauzate de consumul unor medicamente de sinteză. Sucul de struguri consumat înaintea actului sexual are un efect energizant
Denumite şi plantele dragostei, afrodiziacele au roluri diferite: unele ajută la stimularea erecţiei la bărbaţi, altele ajută la lubrifierea organelor genitale feminine sau activează hormonii. Sunt însă şi plante care acţionează asupra psihicului şi imaginaţiei, determinând creşterea apetitului sexual atât la femei, cât şi la bărbaţi.
O masă care să conţină stridii, moluşte sau crustacee şi pe care să o încheiaţi cu un pahar cu vin roşu are un efect afrodiziac garantat. De asemenea, dacă mâncaţi caviar şi beţi un păhărel de vodcă, efectul e asemănător.

Libertatea îţi prezintă plante şi alimente care au efecte afrodiziace
Intra aici...

Sursa: http://www.libertatea.ro