Produsul zilei:Elixir pentru minte ageră

Publicat de Munteanu Tatian | 2/23/2009 05:28:00 a.m.


O combinaţie specială de extracte din plante şi fructe ecologice, elixirul "Fitonic Ginkgo şi Rodie" stimulează intelectul.
Potrivit etichetei, acest elixir conţine extract hidric din ginkgo biloba, ceai verde şi ovăz verde, precum şi suc obţinut prin presarea rodiilor, strugurilor roşii, piersicilor şi merelor. Este foarte bogat în antioxidanţi naturali şi polifenoli, substanţe cu rol important în încetinirea procesului de îmbătrânire celulară şi în stimularea funcţionării sistemului nervos şi a celui imunitar. De altfel, extractul de ginkgo biloba este apreciat de foarte mult timp pentru capacitatea de a îmbunătăţi metabolismul celulelor nervoase şi de a stimula memoria. Acest supliment alimentar nu conţine alcool, adaos de zahăr şi conservanţi chimici.
Atenţie! Termenii ecologic, bio şi organic desemnează acelaşi tip de produse, fără pesticide, coloranţi sau conservanţi toxici. "Organic" este folosit în special de popoarele de limbă engleză, "bio" în mai multe ţări europene, printre care Franţa, Germania sau Austria, în timp ce România a adoptat termenul de "ecologic".

Sursa: http://www.jurnalul.ro