Walt Disney Studios, alături de asociaţia The Nature Conservancy, va planta 2.7 milioane de copaci în Pădurea Atlantică braziliană, una dintre cele mai ameninţate jungle de pe pământ.
Foto (1)
Vezi Galerie Articol
Această acţiune vine ca urmare a promisiunii făcute de Disney, şi anume de a planta atâţia copaci, câte bilete vândute în primul weekend de rulare a documentarului Earth.

The Nature Conservancy, una dintre cele mai mari organizaţii internaţionale de conservare a naturii, alături de partenerii săi, lucrează la programul "Plantează un miliard de copaci". În acest proiect, ei vor încerca să refacă peste 12 milioane de acri din Pădurea Atlantică braziliană. Datorită Disney, asociaţia se află cu 2.7 milioane de copaci mai aproape de obiectivul său.

"Suntem încântaţi că, prin Disney Worldwide Conservation Fund, suntem capabili să extindem o relaţie de lungă durată între Disney şi The Nature Conservancy. Fondul a fost creat pentru a susţine studiul şi protecţia vieţii sălbatice şi a ecosistemelor de pe Terra. Documentarul Earth şi plantările au fost ocazia perfectă pentru a ne revanşa faţă de planetă", a declarat Beth Stevens, vice preşedinte la Afaceri de Mediu, din cadrul Disney Company.



Sursa: REALITATEA.NET