Idei pentru Paşte şi Florii

Publicat de Munteanu Tatian | 4/09/2009 08:03:00 a.m.

Duminică, la catolici e Învierea, iar la ortodocşi, ziua Floriilor, aşa că am pregătit câteva reţete speciale.
Borş de miel

Ingrediente: Capul, coada, picioarele (partea ace- ea osoasă), gâtul şi câteva coaste ale mielului, o legătură de pătrunjel, câteva fire de leuştean, două cepe uscate, o legătură de ceapă verde, câteva linguri de smântână, o legătură de morcovi, o ţelină, două-trei roşii, o mână de orez, un ou, un litru de borş, sare şi delikat după gust.

Preparare: Carnea de miel se pune la fiert în apă cu sare, curăţându-se permanent spuma care se adună deasupra. Când carnea este bine fiartă...[...]

Sursa: http://www.libertatea.ro