Scapă de dureri fără să iei medicamente

Publicat de Munteanu Tatian | 3/20/2009 12:42:00 a.m.

La suferinţă, apelăm la orice medicament care ne poate calma durerile. Fără a sta pe gânduri, înghiţim pastile de care am auzit că au efecte rapide, ignorându-le pe cele secundare. În timp, aceste medicamente dau dependenţă şi afectează activitatea unor organe vitale. Vestea bună este că există alternative: analgezicele naturiste, produse bazate strict pe substanţe active din plante.
Deşi medicamentele din farmacii sunt eficiente, uşor de folosit şi destul de ieftine, ne confruntăm cu o serie de efecte secundare neplăcute. Printre acestea, durerile de stomac şi stările de oboseală. Mai grav, consumul pe termen lung produce dependenţă şi poate duce la alte probleme de sănătate, afectând organe importante, precum ficatul. În ultima perioadă, tot mai multe persoane optează pentru analgezicele oferite de medicina naturistă.
Acestea alină durerile la fel de eficient ca analgezicele sintetice, dar, spre deosebire de ele, nu implică riscuri secundare. Unele terapii naturiste chiar acţionează asupra afecţiunii dureroase, acolo unde medicamentaţia tradiţională nu reuşeşte niciodată. Dacă v-aţi decis să apelaţi la medicina pe bază de plante, trebuie să aveţi în vedere că aceasta funcţionează doar dacă este administrată corect. Mai mult, efectele pot fi diferite de la o persoană la alta, în funcţie de stadiul bolii tratate sau de cauza durerii.
Produsele naturiste prezintă şi ele contraindicaţii, astfel că tratarea unor afecţiuni grave cu ajutorul acestora trebuie făcută doar sub supravegherea unui medic specialist în produse naturist.
Iată cele mai bune calmante din plante:
Apasa aici...EXTRA!

Sursa: http://www.infoportal.ro