Peste cu fata de om!

Publicat de Munteanu Tatian | 3/09/2009 10:46:00 a.m.


Pestele cu fata de om socheaza intreaga lume din aceeasi categorie Cea mai scumpa rochie de mireasa din lume
Oraselul Chongju din Coreea de Sud a devenit faimos datorita unor pesti cu fata humanoida care populeaza un mic iaz din centrul localitatii. Toti cei care i-au privit s-au declarat stupefiati de asemanarea fizionomiei umane in comparatie cu cea a pestilor neobisnuiti.
Pestii in cauza se pare ca sunt descendentii hibridizati dintre doua specii de crapi, crapul comun si crapul pielos, denumit si pestele tangerina.
Urmasii lor, care astazi masoara peste un metru lungime, par a avea fetele impodobite cu nasuri, ochi si guri cu aspect omenesc.

Acesti crapi ciudati se intalnesc doar intr-un mic iaz situat pe proprietatea unui fermier in varsta de 64 de ani, din Chongju. Fermierul declara ca pestii sai isi accentueaza trasaturile umane din generatie in generatie, asa ca pe viitor este posibil sa fim martorii unor crapi cu fizionomii extrem de umane.
Oamenii de stiinta care au studiat acest fenomen unic in lume, declara ca pana in prezent nu-si pot explica motivele pentru care acesti pesti prezinta ciudatele transformari faciale.
Vad ca nu au spus nimic despre varsta pestelui poate asa putea-m gasi o explicatie, mai usor, dar cu sigurata este o specie destul de batrana.

Sursa: http://misterele-terrei.blogspot.com