Fotografii din altă lume

Publicat de Munteanu Tatian | 3/27/2009 11:44:00 a.m.

“Nu e moartă lumea zeilor şi a spiritelor ascunse ale naturii,
sunt moarte sufletele voastre…” - Goethe

Fizicienii din Berkeley, California, au reuşit să fotografieze şi să comunice cu o fiinţă magică dintr-o altă lume, paralelă cu a noastră. Experienţa realizată de cercetătorul american A. Johnson într-o “cameră cu bule” dintr-un laborator de fizică cuantică a uimit pe toată lumea şi mai cu seamă a şocat violent fizicienii acelui laborator care au rămas, plini de emoţie, treji timp de trei zile căutând să descifreze enigma.

De atunci, viaţa lui Johnson s-a transformat radical. Noaptea, visele lui nu mai sunt la fel ca înainte. O cascadă de particule strălucitoare se răspândesc în fiinţa sa. El se simte adeseori aspirat către în sus, spre alte tărâmuri mirifice, de o imensă forţă cosmică.

A. Johnson urmărea la începutul acestei experienţe să pună în evidenţă procesele de creaţie şi de distrugere a particulelor subatomice. Fotografiile arătau traiectoriile, coliziunile şi reacţiile complicate dintre acestea.

Vederea i-a revenit fizicianului după trei zile

Pe fotografiile făcute la un moment dat, Johnson a văzut apărând o cascadă de un anumit tip de particule, dispuse ca o pânză de păianjen, având în centru o pată albă, ca o stea. Johnson a simţit brusc o senzaţie puternică de căldură pe coloana vertebrală, raze de lumină au început să-i apară în zona capului dându-i ameţeli... apoi nimic. Obscuritate.
Johnson a rămas fără vedere timp de trei zile. El nu a înţeles niciodată ce s-a petrecut, iar medicii nu au avut nici o explicaţie. Procesul s-a declanşat atunci când i-a apărut steaua de lumină în laborator. Apoi vederea i-a revenit progresiv.
Citeste tot articolul...

Sursa: http://www.yogaesoteric.net