Formarea cancerului

Publicat de Munteanu Tatian | 2/04/2009 12:27:00 a.m.

Există o corelaţie izbitoare între lipsa de hrană crudă şi formarea cancerului.

Prin această lipsă, deci prin lipsa enzimelor, divizarea celulelor – după cum am mai spus – sufera şi ea, pentru că nu mai poate fi corect dirijată.
Astfel, iau fiinţă aşa-numitele celule false, care degenerează în excrescenţe care duc la formarea de abcese, cancere, tumori si miome.
[…] Există anumite popoare primitive, care aproape că nu cunosc cancerul şi alte boli de nutriţie. Un astfel de popor era tribul Hunza, dintr-o vale foarte izolată a munţilor Himalaya. Acolo nu se ştia nimic despre fabrici de produse alimentare, de îgrăşăminte artificiale şi chimicale. Laptele, ca şi majoritatea alimentelor, era consumat în stare crudă. Din păcate, în acea vale liniştită din Hunza, s-a construit o stradă. Aşa a început şi acolo civilizaţia. Zahărul alb, sarea de bucătărie şi altele asemănătoare şi-au făcut intrarea acolo şi subminează sănătatea acestui popor.
◘ Viitoarele mame care se hrănesc cu crudităţi, au naşteri mai uşoare.
◘ Acum se stăruie chiar la îndepărtarea însemnelor „bio” şi „cultivat biologic”; cu alte cuvinte, să se facă totul pentru a face imposibilă apariţia pe piaţă a agriculturii biologice.

Autor: tamara
Sursa: http://www.ecomagazin.ro